Uffe Jonas og Honningduggen fortolker Grundtvigs bagkatalog

Tirsdag den 22. september 2020 kl. 17 – 19.

Sanger og sangskriver Uffe Jonas har nykomponeret musik til en række sange fra N. F. S. Grundtvigs bagkatalog som han i regi af bandet ”Honningduggen” fremfører i Vartov Kirke ved en særlig koncert i september.

Der er gratis adgang til koncerten.

Arrangør: Grundtvigsk Forum i samarbejde med Vartov Valgmenighed.

Om bandet:

Honningduggen er et nyt band fra Stevns, bestående af sangeren Uffe Jonas, violinisten Karen Johanne Petersen & cellisten Kirstine Elise Petersen.

Bandet opfører Uffes nykomponerede melodier til digte af N.F.S. Grundtvig. Det er sange fra Grundtvigs  bagkatalog, som kun få kender, fordi de aldrig har været sunget før. Uffe Jonas er ud over sanger og sangskriver også forfatter og Grundtvigforsker.

Koncerten bliver er en rejse ind i hjertet af Grundtvigs liv, visioner og kærlighedsliv, og Uffe Jonas fortæller om de små og store kærlighedsmøder, og om synerne bag sangene.

Honningduggen består desuden af tvillingerne Karen Johanne Petersen på violin og Kirstine Elise Petersen på cello.

De er begge uddannede solister fra Det Kgl. Musikkonservatorium, og hører til i eliten dansk musikliv, hvor de indgår i en lang række musikalske konstellationer, som spænder fra klassisk orkestermusik til moderne folkemusik. Nu altså også i Honningduggen.

https://grundtvig.dk/event/kaerlighedsmoeder/