Niels Grønkjær og Ida Jessen har inviteret menighederne til en udflugt til Sorø, hvor vi dels kan beskue menighedernes gave ved Niels Grønkjærs afsked – dels få rundvisning i den nyrenoverede Sorø Klosterkirke, som indvies d. 8. maj.

NB! Pga af overvældende interesse for at besøge klosterkirken, og vores besøg derfor ville blive kort, er planen for udflugten ændret til, at vi bliver hos Niels og Ida hele eftermiddagen, hvor Ida efter frokost vil holde fredag for os om Sigrid Undset, som hun er ved at oversætte.

Vi har højskolesangbøger med

Vi kører i bus fra Vartov kirke efter gudstjenesten kl. 11.00 og kører direkte til Kongebrovej i Sorø, hvor vi indtager en let frokost i haven ved Niels og Idas hus, beser maleriet, hører foredrag, synger højskolesange og har god tid til at tale sammen!

Dagen sluttes af med kaffe i haven og bussen tager os tilbage til København kl. 17.00. Pris for udflugt, frokost og kaffe 300 kr.

Tilmelding til udflugten til senest 16 maj, betaling 300 kr pr person til konto 6194 – 4170277452, mobile pay 49322, eller betalingsmodul på www.kvvv.dk. Husk at anføre SORØ på betalingen.

Klaus Skovsted – Marianne Knudsen