Søndag d. 16. august kl. 10.00 er der gudstjeneste med Niels Grønkjær, og efterfølgende samles i vi i Grønnegården til afskedssammenkomst.

Vi forventer (og håber på) flere kirkegængere end de 80, kirken kan rumme, når vi følger coronarestriktionerne. Derfor udvider vi kirkerummet ud i Grønnegården med højttaleranlæg og åbne vinduer, så man kan deltage i  gudstjenesten udendørs. Der bliver salmebøger derude, og der vil blive altergang i gården samtidig med den i kirken. Niels Grønkjær og Jesper Tang Nielsen forestår altergang med hjælpere med løbende uddeling.

Til sammenkomsten er der opstillet et telt bagved Grundtvigstatuen, hvor en let frokost og drikkevarer uddeles, og hvor man i gåsegang henter sin frokost og iagttager køkultur med 1 m afstand. Der vil være siddepladser nok i gården til, at vi ikke overtræder det forsamlingsforbud, der siger, at man gerne må være mere end 100 gæster udendørs, hvis de i alt væsentligt sidder ned.

Foran klokkestablen er der opstillet et lille telt med scene og klaver, så der kan holdes taler og ledsages sang fra højskolesangbogen, som vil blive uddelt.

Vi håber på en festlig dag, og at mange vil deltage – ingen vil blive afvist!